Kickboksen Friesland 2017-12-23T19:10:52+00:00

KICKBOKSEN FRIESLAND & KLASSE

Kickboksen Friesland

Kickboksen Friesland

Ben je opzoek naar kickboksen Friesland? Dan is Gladiator Gym de the place to be! Wij hebben ons ooit voorgenomen om de beste van Sneek en omstreken te worden. Als je deze uitdaging zoekt in de vechtsporten is kickboksen zeker de moeite waard. Iedereen is bij ons welkom om te trainen. Je zult hoe dan ook binnen no-time verbetering zien waarvan je niet had gedacht dat zo iets mogelijk zou zijn.

Kickboksen is een sport waarbij zowel handen al benen mogen worden gebruikt. De stoten van het boksen worden gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Bij de Gladiator Gym trainen we hoofdzakelijk met de regels van K1. Op het hoogste niveau zijn dat 3 rondes van 3 minuten, alleen trainen wij wel op clinchen wat in de oude K1 wedstrijden werd onderbroken door de scheidsrechter. Daarnaast sluit jij je aan bij een team van ervaren wedstrijdvechters die je constant blijven uitdagen om nieuwe dingen te leren om jezelf te blijven ontwikkelen.

Als geen ander weten wij dat het niet uitmaakt of je nou jong, oud, recreant of wedstrijdvechter bent. Jij kan altijd bij ons terecht om jouw ultieme doel te behalen. Wie weet vinden we samen wel die ene Gladiator in jou!

Voel jij je uitgedaagd? Meld je dan snel aan voor een GRATIS proefles – Kickboksen Friesland!!

GRATIS Proefles – Kickboksen Friesland!

Techniektraining

Kickboksen is niet zomaar schoppen en slaan maar juist een hele technische sport. Stoten zijn bijvoorbeeld heel kort en krachtig en komen helemaal vanuit je tenen. Door ook nog eens je lichaam mee te draaien en op het juiste moment af te zetten met je been maken wij ze veel effectiever dan ze al waren. Je moet hier veel aandacht aan schenken, daarom geeft de sensai vaak trainingen om dit soort technieken onder de knie te krijgen.

De meeste gym’s hebben vaste dagen in hun rooster om technische trainingen te geven. Maar wij vinden dat een nadeel. Buiten dat vechters op bepaalde dagen wel of juist niet komen vinden wij dat één dag techniek niet voldoende is om een volledige vechter te kunnen worden. Door deze gedachte zal je ook zien dat geen één dag hetzelfde is. Elke keer als een kickbokser een tegenstander krijgt, is deze nooit hetzelfde. In de ring staan is geen routine, het is maar afwachten wat je te wachten staat. En daar trainen wij hard op!

Sparren

De bedoeling van technische trainingen is dat je ze kunt uitoefenen in de ring. Tijdens het sparren leren de vechters elkaar op een verantwoorde manier beter kickboksen. Spelende wijze probeer je elkaar te raken met de geleerde technieken en houdt iedereen hierbij rekening met zijn of haar sparringspartner.

Spartrainingen worden standaard gehouden op vrijdag avond van 19:30 – 20:30 uur. Ook tijdens trainingen kan de sensai onverwachts er voor kiezen om de technieken toe te laten passing in een sparringssessie.

Let op!: niemand is verplicht om te sparren. Als je blessures hebt, niet fit voelt of gewoon geen zin hebt in dat wilde gedoe is moet je dat aan geven i.p.v. met tegenzin gaan trainen. Bij ons moet iedereen in zijn waarde gelaten worden.

Conditie en uithoudingsvermogen

Last but not least is het trainen van de conditie of de uithoudingsvermogen. Bij de Gladiator Gym vinden wij het belangrijk om te trainen op iets wat te verwachten is in de ring. Afhankelijk van het niveau waar de vechter zich in bevind hangt er een tijd aan een ronde ronden die hij moet doorstaan (zie wedstrijden). Door gevarieerd intervaltrainingen te houden krijgt jou uithoudingsvermogen een echte opdonder en word je conditie flink getest.

We kunnen alvast een tipje van de sluier lichten dat er één dag in de week bootcamp gegeven gaat worden. Het is dan zowel in groepsverband als door een personal trainer mogelijk om allerlei oefeningen te doen die een echte vechter gebruik als voorbereiding voor zijn of haar wedstrijd.

De Vechtsporten – Kickboksen Friesland

De Gladiator Gym Sneek heeft nog meer vechtsporten. Bekijk ze hier allemaal:

WAAROM GLADIATOR GYM & KICKBOKSEN SNEEK?

Kickboksen Friesland
 • Vanaf 20,- euro per maand

 • Een vaste prijs

 • GRATIS proefles

 • Strippenkaart voor 5,- per les

 • Iedere werkdag trainen

 • Geen één dag hetzelfde

 • Keuze uit verschillende stylen

 • Trainen wanneer het jou uitkomt

 • Je traint met de beste van Sneek

 • Echte wedstrijdervaring

 • Kickboksen Friesland

 • Professionele begeleiding

 • Werken aan je techniek

 • Verhoog je conditievermogen

 • Snel afvallen

 • Geschikt voor iedereen

Pagina gelinkt door Spartze

Kickboksen in Friesland?

Kies dan het abonnement dat bij jou manier van trainen past

MELD JE AAN